DESCOBREIX

Endinseu-vos al gran jardí mediterrani de la vostra casa de vacances, entre el mar i la muntanya no tindreu temps d’avorrir-vos!


Deixa que les olors del mar i les pinedes perfumin les teves vacances, que una gastronomia d’arrel et permeti descobrir nous sabors i aromes, que el ric patrimoni et faci aprendre noves històries i llegendes, que l’esport en contacte amb la natura et faci superar nous reptes o que l’art de Joan Miró et permeti somiar despert. Són només algunes de les essències mediterrànies més íntimes de Mont-roig Miami que has de viure!


MONT-ROIG MIAMI EN UN DIA

Us proposem conèixer Mont-roig Miami del mar a l’interior en un dia. Comenceu el matí connectant amb el mar mentre voregeu amb bicicleta les cales de Miami Platja, recupereu forces tot fent el vermut i un àpat en algun dels restaurants ubicats al passeig marítim. Per la tarda us proposem endinsar-vos per la nostra història a través d’una visita al nucli antic o fer una petita excursió a peu des del poble fins l’ermita més singular de la Costa Daurada, la de la Verge de la Roca.

MONT-ROIG MIAMI EN UN CAP DE SETMANA

Vet aquí algunes de les propostes per descobrir Mont-roig Miami en un cap de setmana. Comenceu els matins fent esport, iniciant-vos al golf, fent una excursió a peu per les monumentals barraques de pedra seca o bé escoltant els batecs del mar amb la pràctica de paddle surf. Podeu fer parada per agafar energies als restaurants de Mont-roig del Camp o Miami Platja i per les tardes fer salut passejant pel nucli antic de Mont-roig del Camp, visitant l’ermita de la Roca o bé fent una excursió per l’exuberant barranc de la Mina de les Nines.

EL MONT-ROIG MIAMI DESCONEGUT

L’interior de Mont-roig del Camp amaga paisatges que no són més que exquisits tresors de la natura. Entre els espais naturals més desconeguts s’hi troba el barranc de la Mina de les Nines, el qual travessa la fèrtil plana del Camp de forma sinuosa i exuberant i ens dóna pistes de l’aprofitament de l’aigua en el passat. La muntanya Blanca, a la serra de Llaberia, és un brillant mirador de la Costa Daurada i un llibre obert sobre els processos geològics al sud del Camp de Tarragona. L’Areny forma un paisatge emmirallat, fantasiós, on la roca vermella s’encapritxa a lluir mil i una formes, unes formes que serviren d’inspiració per a genis universals com Joan Miró.

L'ESSÈNCIA MEDITERRÀNIA SOBRE DUES RODES

A Mont-roig Miami som molt amics de la bicicleta. Les característiques geogràfiques del terme municipal, dins una gran plana al·luvial vigilada per petites elevacions de muntanya baixa, el fan idoni per a la pràctica de BTT. És per això que hem dissenyat fins a 10 rutes de diversa dificultat que sumen gairebé 140 km i que transcorren pels camins del nostre terme municipal. Us animem a escollir la vostra ruta i gaudir del paisatge mediterrani!

EL TERRITORI PIRATA EN FAMÍLIA

Atenció, vaixell a la vista! Viatgem a l’època en què pirates i corsaris freqüentaven la costa de Mont-roig Miami. En el passat, Miramar o Guardamar, l’antic poble mariner ubicat a l’actual Miami Platja, comptava amb un port que servia per enviar mercaderies des de l’interior de la península ibèrica fins a Barcelona. Tot plegat era molt llaminer pels pirates i corsaris que de tant en tant no només interceptaven les mercaderies sinó que també saquejaven els pobles mariners i d’interior. Sovint amagaven els seus botins en les innumerables i segures cales de Miami Platja. Us animeu a trobar els botins?

LES CALES I PLATGES VERGES

La costa de Mont-roig Miami és immensa, amaga racons poc alterats i de gran bellesa paisatgística. Són espais litorals ideals per connectar-se amb la natura a l’hora d’anar a la platja. Hi trobareu més de 12 km de platges i cales moltes d’elles verges o semiverges sobretot a la zona nord. Aquí, la baixa presència de l’home ha permès conservar espais litorals amb un gran interès natural i paisatgístic. Entre tots aquests ambients en destaca la platja de l’Estany Gelat, una petita llacuna plena de biodiversitat, o la platja de la riera de Riudecanyes i la seva desembocadura, la qual forma un petit aiguamoll. Tot aquest conglomerat de platges i cales verges i semiverges forma la Costa Daurada més natural i salvatge.
Skip to content