Festa de l’Oli Nou de Mont-roig del Camp

5 de novembre de 2023


Amb la tardor i l’arribada dels seus fruits exquisits, arriba un dels plaers gastronòmics que tots els foodies estàveu esperant, l’oli nou de Mont-roig del Camp. Un Oli d’Oliva arbequina Verge Extra que desprèn les aromes de l’oli del raig sense filtrar i que et transporta al moment de la collita i de la premsa del molí…


El pròxim diumenge 5 de novembre, vine al parc Maria Martori de Mont-roig del Camp, de 9h a 13h i podràs degustar l’oli del raig dels productors locals i participar en un sorteig i moltes altres activitats!


Viu la gastronomia, aposta pel consum de proximitat i donaràs valor a la sostenibilitat i a la qualitat de l’elixir daurat de la Costa Daurada!


ACTIVITATS PROGRAMADES


De 9h a 13h | Esmorzar popular a càrrec del Bar Plaça (5€)


11h | Actuació musical de Maria Jacobs Duet


12h | Concurs d’allioli 


*En cas de mal temps, la Festa de l’Oli es celebrarà al poliesportiu municipal.


CONCURS D'ALLIOLI


Participa al Concurs d’Allioli que tindrà el diumenge 5 de novembre de 2023, a les 12 h, al Parc Maria Martori de Mont-roig!


Pots apuntar-te fins el dia 3 de novembre de 2023, omplint la butlleta d’inscripció que trobareu fent click aquí o bé a les OMAC de Mont-roig i de Miami Platja i a l’oficina de L’Espai.


NORMATIVA DE PARTICIPACIÓ DEL CONCURS D’ALLIOLI  1. Pot participar en el concurs qualsevol persona. La inscripció és gratuïta.

  2. Els ingredients necessaris per poder fer l’allioli els facilitarà l’organització (oli d’oliva, alls, sal i ous).

  3. La persona participant haurà de portar el seu propi morter, mà de morter i altres estris que consideri necessaris per poder elaborar l’allioli manualment “in situ” el dia del concurs.

  4. D’entre tots els participants, el jurat tastarà i seleccionarà el millor allioli. La decisió del jurat serà inapel·lable.

  5. El jurat estarà format per membres de diverses entitats i associacions del municipi i per productors locals d’oli d’oliva.

  6. La decisió del jurat es donarà a conèixer el mateix dia del concurs.

  7. El guanyador/a rebrà de premi un lot d’oli d’oliva per tot l’any.

  8. Durant el concurs l’Ajuntament de Mont-roig del Camp realitzarà gravacions i/o fotografies per divulgar i promocionar aquest acte a través dels mitjans de comunicació habituals de l’Ajuntament.

  9. Per participar en el concurs cal omplir la butlleta que facilitarà l’organització abans de la data indicada i lliurar-la a qualsevol de les OMAC o bé enviar-la per correu electrònic a promocio@mont-roig.cat.

  10. Qualsevol imprevist que pugui sorgir, serà resolt a criteri de l’organització.


PARTICIPA AL SORTEIG!


T’animem a participar al sorteig que es durà a terme en motiu de la Festa de l’Oli Nou de Mont-roig!


– SORTEIG COMPRA D’OLI –


El mateix dia de la Festa de l’Oli Nou, podràs participar al sorteig d’oli del raig, comprant oli dels productors locals o amb el tiquet de l’esmorzar. Demana la butlleta i posa-la a l’urna que hi haurà a cada estand de cada productor local. Molta sort!


PRODUCTORS LOCALS PRESENTS A LA FESTA DE L'OLI

MOLÍ DEL BAIX CAMP

OLI TAMBALER

OLI TASTA'M

Skip to content