Les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig del Camp i Miami Platja s’han convertit en un referent gastronòmic del municipi i de la demarcació, arribant enguany a la seva dotzena edició.


Restaurants participants


Els restaurants participants introdueixen dins la seva carta diferents plats elaborats amb el producte estrella: el pop, protagonista d’aquestes jornades per ser un mol·lusc que habita en grans quantitats als fons rocosos de la costa de Mont-roig, i especialment a les cales de Miami Platja. A més, les seves propietats nutritives i alimentàries fan que sigui un producte amb un gran ventall de possibilitats gastronòmiques dins de la cuina mediterrània.


A més, un dels principals actes de les Jornades és la Diada del Pop que enguany es durà a terme el dia 2 de juny, al bosquet del Llastres de Miami Platja, on cada restaurant participant oferirà una degustació del seu plat amb el seu maridatge.


Les Jornades del Pop es realitzaran del 2 al 16 de juny del 2019, una excel·lent època que us convida a gaudir d’una de les nostres millors propostes.


TapaPop


Un any més, torna el TapaPop! Els 8 restaurants participants a les XII Jornades Gastronòmiques del Pop, oferiran el seu plat en format tapa i una beguda, per només 3 €. Una altra forma de participar a les Jornades!


El passaport del TapaPop es podrà aconseguir tan als restaurants participants com a les Oficines de Turisme del municipi. Quan l’hagis omplert, vine a l’Oficina de Turisme de Miami Platja i t’emportaràs un obsequi! A més a més, entre tots els participants, es farà un sorteig i el premi que podràs guanyar serà d’alçada!