EN PARELLA

Una escapada romàntica? Unes vacances tranquil·les en parella? Tenim el que esteu buscant...


El paisatge, la tranquil·litat o l’oferta de serveis són ideals per passar unes vacances íntimes amb la teva parella. És per això que us hem dissenyat tres propostes perquè viviu l’amor amb intensitat envoltats dels racons més romàntics de Mont-roig Miami. Transcorrent en ermites roges, vora el mar i en miradors de postes daurades.


ESCOLTANT EL SILENCI EN BICICLETA


Farem una mica d’esport! Agafeu les bicicletes perquè sortim a passejar pel gran jardí mediterrani de Mont-roig Miami. Us proposem conèixer l’ermita de la Roca, envoltada d’un roig encès, pel camí de l’ermita, el qual s’inicia des del poble de Mont-roig del Camp. Gaudiu del paisatge, de les vistes, de les formes de la roca, de les olors i d’aquest vermell, d’amor… És un petit món fantasiós per enamorar-s’hi.


PARAL·LELS A LES ONADES


És hora de relaxar-se i gaudir dels sons i les olors del mar. Teniu dues opcions, jugar amb les onades tot passejant per la seva vora, o bé fer una passejada més tranquil·la pel passeig marítim. Les dues opcions són bones quan es volen passar moments romàntics en indrets especials. Que visqui l’amor!


POSTES DE SOL DES DE L'ERMITA


Us explicarem un secret. Us direm on són aquells indrets on podreu gaudir de les millors postes de sol de Mont-roig Miami, però no l’escampeu, correu els risc de perdre la màgia de l’amor… El primer dels indrets és la muntanya de l’Areny, s’aixeca tot just rere l’ermita de la Roca i permet gaudir d’una vista panoràmica excepcional de la Costa Daurada, tenint com a primer pla la silueta de l’ermita de Sant Ramon de Penyafort. El segon indret és la platja de la Pixerota, a la urbantització Mont-roig Badia, allí s’hi ubiquen dos búnquers de la Guerra Civil i quan es pon el sol, tot, però absolutament tot, es daura.


Skip to content