2n CAMPIONAT DE PATATES BRAVES DE MONT-ROIG MIAMI

- Del 6 al 26 de març -


Enguany torna el Campionat de Patates Braves, on diferents bars i restaurants de Mont-roig i Miami Platja que hi participen es disputaran el guardó a les millors patates braves del municipi. I qui ho decidirà?


TU!


Prova-les i decideix amb el teu vot quin bar/restaurant s’emporta el Guardó a les Millors Patates Braves de Mont-roig Miami!


– Fulletó Campionat de Patates Braves de Mont-roig Miami (properament) –


ENTRE TOTS I TOTES FEM QUE MONT-ROIG I MIAMI PLATJA SIGUI EL LLOC ON ES MENGEN LES MILLORS PATATES BRAVES DEL MÓN!


El plaer de menjar unes patates braves...


Un plat senzill però amb mil maneres diferents de cuinar-lo, amb diferents, textures, salses, en definitiva un plat que agrada a tothom i que la majoria de bars i restaurants el tenen a les seves cartes, i les seves, sempre són les millors!


HORA DE VOTAR!


Ja has posat a prova el teu paladar de sibarita i has tastat les patates braves d’algun dels establiments? Doncs ara ja pots puntuar-les! Com? Ben fàcil, segueix els següents passos:


1. Escaneja el codi QR que trobaràs a l’establiment


2. Puntua i vota!


Ja està! Al final del Campionat, l’establiment que tingui la puntuació més alta, serà el guanyador del Guardó a les Millors Patates Braves de Mont-roig Miami! En cas d’empat, l’Organització decidirà l’establiment guanyador valorant paràmetres com l’originalitat, el sabor i la tècnica en l’elaboració.


*Nota important: el vot és individual i només pots votar un cop a cada restaurant.


ESTABLIMENT GUANYADOR EDICIÓ 2022

Skip to content