Descripció

Restaurant participant a les IV Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor


- Menú -
Amanida de tonyina vermella marinada
Arròs melós de pop i bolets de temporada
Postres
Vi blanc ecològic Herència Altés


Al·lèrgens: Bolets i crustacis


Preu: 24 €


Per emportar:


A domicili: No


Ofereix degustació el dia 9 d'octubre: No




RESTAURANT PARTICIPANT A LA CUINA DELS GENIS 


NOM DEL PLAT: GALTES ENTRE GARROFES I OLIVERES



El plat vol ser una representació del quadre de Joan Miró Vinyes i oliveres. En l’elaboració destaquem la connexió que tenia Miró amb el seu entorn quan s’instal·lava a la masia i menjava i gaudia els productes de la terra. Presentem un conjunt de gustos i textures contrastades entre si fruit del paisatge que ens envolta.


Com Miró, que sempre duia una garrofa de Mont-roig a la butxaca, el plat es presenta sobre una base de farina de garrofa.


 

 

NOM DEL PLAT: PASTÍS DE GARROFA AMB LA SEVA CREMA


És sabut que Joan Miró sempre portava en una butxaqueta una garrofa que l’acompanyava arreu del món per recordar la seva terra.



En l’elaboració del nostre pastís la garrofa substitueix totalment el cacau, que en boca té el mateix gust però és un producte km 0 de molta qualitat i fins fa poc desconegut.


En servir-lo el decorem amb una reducció de nata líquida amb la mateixa farina de garrofa. És un pastís que es pot fer tot l’any.


Fes clic aquí per saber més informació sobre la Cuina dels Genis