SÈNIORS

Benvinguts al vostre paradís de tranquil·litat, la vostra casa de vacances!


Calma és la paraula que millor defineix la tranquil·la vida vora el mar a Mont-roig Miami. Cada vegada són més els qui escullen la nostra destinació per a passar-hi les seves vacances o establir-hi la segona residència i no ens estranya. Sabem que som el paradís perfecte pels amants de la vida mediterrània. Passejades vora el mar, fer història o descobrir paisatges de quadre són algunes de les activitats que us proposem per gaudir de Mont-roig Miami al vostre ritme.


FENT CAMÍ PEL PASSEIG MARÍTIM


Una de les millors formes de començar i acabar el dia és passejant pel passeig marítim de Miami Platja. Gaudireu del paisatge d’algunes de les cales més boniques de Miami Platja però sobretot de la immensitat de la platja Cristall, una de les més representatives de la Costa Daurada. Durant el passeig podeu fer parada en qualsevol dels bars que s’ubiquen al passeig, gaudir de les vistes al mar asseguts en alguns dels bancs o fins i tot fer ús de les instal·lacions a l’aire lliure per a fer exercici físic. Què? Sortim a fer salut?


CONSTRUCCIONS RURALS DEL SEGLE PASSAT


En aquesta ocasió us proposem conèixer les nostres arrels agràries tot descobrint les monumentals barraques de pedra seca de Mont-roig del Camp. Són construccions del segle XIX que ens recorden la intensa vida agrària del passat, quan la vida al camp marcava el tarannà de la vida de Mont-roig del Camp. En tot el terme municipal tenim catalogades fins a 141 barraques, però a través d’un itinerari senyalitzat us en proposem conèixer 11, les més monumentals i ben conservades, entre les quals s’hi troben les 5 barraques que recentment foren declarades Bé Cultural d’Interès Nacional. Comencem?


DESCOBRINT ELS PAISATGES ORIGINALS DE JOAN MIRÓ


Com ja sabreu Joan Miró també escollí Mont-roig Miami per a passar les seves vacances. Fou aquí on decidí emprendre el seu camí cap a la pintura i ho feu inspirant-se amb els paisatges de Mont-roig del Camp, sobretot durant la seva primera etapa pictòrica. Ara us proposem fer la ruta “El paisatge emocional de Miró” la qual recorre els paisatges de Mont-roig que Miró immortalitzà en els seus quadres i que acabà convertint-los en obres d’art mundialment reconegudes, són “La Masia”, “La platja de Mont-roig”, “Poble i església de Mont-roig”, “Mont-roig, el poble”, “Mont-roig, Sant Ramon”. Ah! I no us oblideu de visitar el Mas Miró, allí on començà tot!


Skip to content