SOBRE GESPA

Un paradís verd, de fons blau mediterrani, on podreu submergir-vos en el món del golf


Una de les millors formes de gaudir del nostre gran jardí vora el mar és amb la pràctica del golf. La simbiosi perfecta entre esport i natura i l’excel·lència de les instal·lacions i serveis del Camp de Golf Bonmont el situen entre els millors del continent europeu. Un gran complex dedicat a aquest esport i dissenyat per l’expert mundial Robert Trent Jones Jr amb l’objectiu d’integrar-se amb el paisatge mediterrani que l’envolta. El camp és de visita obligada pels amants del golf a nivell mundial i resulta ideal per aquells qui volen iniciar-s’hi en un indret de gran bellesa paisatgística. És obert tot l’any i compta amb servei de restauració, escola de golf, gimnàs, lloguer d’equipament i altres instal·lacions esportives.


BATEIG DE GOLF


El golf és un esport per a divertir-se, per entrar en contacte permanent amb la natura, per entendre’s un mateix i per buscar l’equilibri entre el cos, l’ànima i l’entorn. Us animen a cercar aquestes sensacions introduint-vos al golf a les excel·lents instal·lacions del Camp de Golf Bonmont.


PITCH & PUTT


El pitch & putt de Bonmont té un recorregut de 9 forats que circulen entre un bosc de pins i un gran llac. Els forats tenen una distància d’entre 45 i 100 metres i presenten cadascun d’ells dos tees de sortida y greens espectaculars. El recorregut es l’escenari ideal para iniciar-se al món del golf així com també perquè el jugador experimentat millori els cops claus d’aproximació al green.


GOLF


Benvinguts al paradís del golf a la Costa Daurada! El Camp de Golf Bonmont se situa entre els millors del continent europeu i el seu disseny destaca per entrar en harmonia amb el paisatge. Compta amb 18 forats, de par 72 amb vistes panoràmiques. És un camp de golf exigent amb fairways oberts i greens enganyosos.


Skip to content