Del 15 de febrer al 3 de març, coincidint amb el procés de recol·lecció d’aquesta hortalissa, celebrem les Jornades Gastronòmiques del Calçot. Restaurants de Mont-roig del Camp i Miami Platja ens sorprenen amb receptes on el calçot es presenta en múltiples opcions culinàries, anant més enllà de la tradicional calçotada.


Enguany hi participen fins a 9 restaurants del municipi amb suculentes propostes en forma de tapes, plats, menús i calçotades.


Restaurants participantsEl calçot és un descobriment exquisit de finals del segle XIX pels vallencs que s’estengué pel Camp de Tarragona arribant a Mont-roig Miami a principis del segle XX. Des d’aleshores s’ha popularitzant entre les cuines de les famílies del poble i a poc a poc ha convertit Mont-roig del Camp en un dels principals municipis productors de calçots a Catalunya. El sòl sedimentari ric en nutrients, així com el clima, marcat especialment pel mestral, doten al calçot que es produeix a Mont-roig Miami de molta qualitat, diferenciant-se al Camp de Tarragona.


COMPLEMENTA LA TEVA VISITA A MONT-ROIG MIAMI


Imagineu-vos un petit món Mediterrani amb infinitat de cales i platges de sorra fina i daurada, amb ermites que s’ho miren desafiant la gravetat i pintades de roig, amb una vila medieval arrelada a la terra i que temia els pirates, amb un paradís verd ideal pels amants del golf i la natura i amb una gastronomia de sabors del mar i la terra. Aquest petit món Mediterrani, aquest gran jardí mediterrani, és el lloc on Joan Miró també escollí per estiuejar-hi i inspirar-se. Benvinguts a Mont-roig Miami!


5 llocs que no et pots perdre

Llegir més

Descobreix Mont-roig Miami

Llegir més

Llocs d'interès

Llegir més

La teva casa de vacances

Llegir més

Una gran piscina mediterrània

Llegir més