ÉS TEMPS DE CALÇOTS!


Del 18 de febrer al 6 de març del 2022, coincidint amb el procés de recol·lecció d’aquesta hortalissa, celebrem les IV Jornades Gastronòmiques del Calçot. 6 Restaurants de Mont-roig del Camp i Miami Platja ens sorprendran amb receptes on el calçot es presenta en múltiples opcions culinàries, anant més enllà de la tradicional calçotada.


Restaurants participants a les Jornades Gastronòmiques del Calçot


El calçot és un descobriment exquisit de finals del segle XIX pels vallencs que s’estengué pel Camp de Tarragona arribant a Mont-roig Miami a principis del segle XX. Des d’aleshores s’ha popularitzant entre les cuines de les famílies del poble i a poc a poc ha convertit Mont-roig del Camp en un dels principals municipis productors de calçots a Catalunya. El sòl sedimentari ric en nutrients, així com el clima, marcat especialment pel mestral, doten al calçot que es produeix a Mont-roig Miami de molta qualitat, diferenciant-se al Camp de Tarragona.


SORTEIG A INSTAGRAM


Participa-hi del 18 al 25 de febrer i podràs entrar al sorteig d’un àpat a un dels restaurants participants. Hi ha 4 àpats en joc!


Com participar?  1. Seguir a @montroigmiamiturisme

  2. Fer m’agrada a la publicació del sorteig a Instagram

  3. Mencionar a través dels comentaris a les persones que es vulgui, a més comentaris més probabilitats de guanyar.

  4. Opcional: compartir la publicació a les teves històries i mencionar-nos @montroigmiamiturisme


– Bases del Sorteig a Instagram –


Seria una llàstima però que només us quedéssiu a dinar o a sopar...

Mireu tot el que podeu fer i veure a Mont-roig del Camp i Miami Platja!

Skip to content