ÉS TEMPS DE CALÇOTS!


Del 10 al 26 de febrer del 2023, coincidint amb el procés de recol·lecció d’aquesta hortalissa, celebrem les V Jornades Gastronòmiques del Calçot. 6 Restaurants de Mont-roig i Miami Platja ens sorprendran amb receptes on el calçot es presenta en múltiples opcions culinàries, anant més enllà de la tradicional calçotada.


FULLETÓ JORNADES


El calçot és un descobriment exquisit de finals del segle XIX pels vallencs que s’estengué pel Camp de Tarragona arribant a Mont-roig Miami a principis del segle XX. Des d’aleshores s’ha popularitzant entre les cuines de les famílies del poble i a poc a poc ha convertit Mont-roig del Camp en un dels principals municipis productors de calçots a Catalunya. El sòl sedimentari ric en nutrients, així com el clima, marcat especialment pel mestral, doten al calçot que es produeix a Mont-roig Miami de molta qualitat, diferenciant-se al Camp de Tarragona.


PARTICIPA AL SORTEIG D'INSTAGRAM!


Visita el perfil d’Instagram de Mont-roig Miami Turisme des d’on es sortejaran 4 àpats per a dues persones en alguns dels restaurants participants!


Consulta les bases clicant aquí


Molta sort!


PREMIATS SORTEIG INSTAGRAM

Seria una llàstima però que només us quedéssiu a dinar o a sopar...

Mireu tot el que podeu fer i veure a Mont-roig del Camp i Miami Platja!

Skip to content