Del 14 de febrer a l’1 de març del 2020, coincidint amb el procés de recol·lecció d’aquesta hortalissa, celebrem les Jornades Gastronòmiques del Calçot. Restaurants de Mont-roig del Camp i Miami Platja ens sorprenen amb receptes on el calçot es presenta en múltiples opcions culinàries, anant més enllà de la tradicional calçotada.


Restaurants participants a les Jornades Gastronòmiques del Calçot



El calçot és un descobriment exquisit de finals del segle XIX pels vallencs que s’estengué pel Camp de Tarragona arribant a Mont-roig Miami a principis del segle XX. Des d’aleshores s’ha popularitzant entre les cuines de les famílies del poble i a poc a poc ha convertit Mont-roig del Camp en un dels principals municipis productors de calçots a Catalunya. El sòl sedimentari ric en nutrients, així com el clima, marcat especialment pel mestral, doten al calçot que es produeix a Mont-roig Miami de molta qualitat, diferenciant-se al Camp de Tarragona.


Seria una llàstima però que només us quedéssiu a dinar o a sopar...

Mireu tot el que podeu fer a Mont-roig del Camp i Miami Platja!

Descobreix-nos!

Llegir més

Mas Miró i el paisatge emocional

Llegir més

5 llocs que no et pots perdre

Llegir més

Pròximes Jornades

Llegir més

Allotja't a casa nostra

Llegir més