AMB NENS

Mont-roig Miami és una destinació segura per gaudir en família i on els més petits no tindran temps d’avorrir-se!


Anar a la cerca de pirates i dels seus botins tot passejant per les cales de Miami Platja, endinsar-se per camins de contes de fades on les roques prenen forma o bé descobrir els petits tresors que col·leccionava el genial artista Joan Miró al Mas Miró a través del joc familiar digital. De ben segur que els més petits no tindran temps d’avorrir-se durant la vostra estada amb nosaltres!


————


Això sí! Abans de res, us recomanem que feu un cop d’ull a les mesures de seguretat infantil que creiem necessàries per gaudir plenament de l’estada a Mont-roig i Miami Platja!


També trobareu polseres identificatives de forma gratuïta a les Oficines de Turisme del municipi.


I recordeu, durant la vostra estada en família, gaudiu amb i dels petits!


————


RUTA EN BICI PER LES CALES SERPENTEJANTS


Us proposem un joc! Agafeu els prismàtics, la bicicleta i sortiu a explorar la nostra costa en busca de pirates i corsaris. Els podeu veure arribant a costa des d’alta mar amb les seves enormes embarcacions o bé amagant els seus botins en alguna de les cales de Miami Platja. Amb bicicleta podeu passejar pel carril bici que connecta el passeig marítim amb les cales de Miami Platja, durant el recorregut hi trobareu diversos miradors que us ajudaran a identificar els possibles pirates. Ah! Si els veieu aviseu-nos, no volem pas patir un dels seus saquejos!


TRESORS AMAGATS A L'ERMITA


És hora de jugar amb la natura i fer volar la imaginació, tal i com ho va fer Joan Miró, inspirat per les formes capritxoses que prenen les roques que envolten lermita de la Roca. Són escultures a l’aire lliure, esculpides per la força de la natura, però que amaguen molts personatges de conte, com si algú els hagués volgut immortalitzar petrificant-los en aquest indret. Us proposem cercar-los tot visitant l’ermita de la Roca i pujant a la veïna muntanya de l’Areny. Ah! I no us oblideu visitar la cova Foradada o les escales del diable!


A L'ESTIU? SEGUIU GAUDINT DE LES DISTÀNCIES


Perquè els més petits puguin gaudir d’una estada divertida, gaudiu en família de les distàncies infinites de Mont-roig i Miami Platja. Podreu fer moltes activitats en plena natura, com anar en bicicleta, fer una excursió pels diversos espais naturals del municipi o fer un castell de sorra a la platja. Si ens visiteu, compartiu la vostra experiència amb l’etiqueta #montroigmiamiturisme!


PARCS INFANTILS DE MONT-ROIG I MIAMI PLATJA


Famílies! Sabíeu que a Mont-roig i Miami Platja hi ha moltes àrees de joc infantils?


Com bé sabeu, als petits de casa els encanta divertir-se i jugar llargues estones als parcs on hi ha tobogans, gronxadors…


Les formes de jugar van canviant, però jugar al parc segueix sent un dels plans preferits tant pels nens com pels pares. Us detallem les localitzacions dels que trobareu a tot el municipi!


– Parcs infantils de Mont-roig i Miami Platja- 


JOC DE DESCOBERTA MONT-ROIG ENIGMÀTIC


El joc de descoberta familiar Mont-roig enigmàtic us permetrà recórrer el casc antic de Mont-roig de forma lúdica, divertida i completament autònoma mentre desxifreu els enigmes amb l’ajuda de la Roca, una apassionada investigadora que necessitarà la vostra col·laboració per poder resoldre la identitat d’un il·lustre habitant del poble. Preparats per descobrir la persona misteriosa?


Més informació


Skip to content