AMB NENS

Mont-roig Miami és una destinació per viure en família i on els més petits no tindran temps d’avorrir-se!


Anar a la cerca de pirates i dels seus botins tot passejant per les cales de Miami Platja, endinsar-se per camins de contes de fades on les roques prenen forma i hi ha tresors amagats o bé participar de les activitats infantils que cada estiu es programen perquè els més petits no tinguin mai temps d’avorrir-se durant les seves vacances amb nosaltres!


RUTA EN BICI PER LES CALES SERPENTEJANTS


Us proposem un joc! Agafeu els prismàtics, la bicicleta i sortiu a explorar la nostra costa en busca de pirates i corsaris. Els podeu veure arribant a costa des d’alta mar amb les seves enormes embarcacions o bé amagant els seus botins en alguna de les cales de Miami Platja. Amb bicicleta podeu passejar pel carril bici que connecta el passeig marítim amb les cales de Miami Platja, durant el recorregut hi trobareu diversos miradors que us ajudaran a identificar els possibles pirates. Ah! Si els veieu aviseu-nos, no volem pas patir un dels seus saquejos!


TRESORS AMAGATS A L'ERMITA


És hora de jugar amb la natura i fer volar la imaginació, tal i com ho va fer Joan Miró, inspirat per les formes capritxoses que prenen les roques que envolten l’ermita de la Roca. Són escultures a l’aire lliure, esculpides per la força de la natura, però que amaguen molts personatges de conte, com si algú els hagués volgut immortalitzar petrificant-los en aquest indret. Us proposem cercar-los tot visitant l’ermita de la Roca i pujant a la veïna muntanya de l’Areny. Ah! I no us oblideu visitar la cova Foradada o les escales del diable!


A L'ESTIU? GAUDEIX LES DISTÀNCIES


Perquè els més petits puguin gaudir d’unes vacances divertides, aquest estiu més que mai, gaudiu les distàncies infinites de Mont-roig i Miami. Podreu fer moltes activitats en plena natura, com anar en bicicleta, fer una excursió pels diversos espais naturals del municipi o fer un castell de sorra a la platja i així els més petits no tindran temps d’avorrir-se. Si ens visiteu els mesos d’estiu compartiu la vostra experiència amb l’etiqueta #montroigmiamiturisme!