AMB AMICS

Sí, ho sabem...Us mereixeu unes vacances però no voleu estar tot el dia prenent el sol a la platja...


Si sou dels que us agrada viatjar amb amics i ser actius a continuació us proposem diverses activitats. Aventurar-se practicant esports nàutics per les cales de Miami Platja, aprendre a jugar a golf en un dels millors complexos d’Europa o bé recórrer senderons que us portaran per camins de contes de fades. Aquestes són només algunes de les propostes que us permetran aventurar-vos a la vostra casa de vacances!


CAIAC I AVENTURA'T


Us proposem explorar la costa de Miami Platja des de dins el mar amb caiac i admirar la bellesa de les infinites cales que formen la nostra costa. No es tracta de fer-ho ràpid, sinó al contrari, assaborint el paisatge, però si us agraden els reptes podeu jugar a qui ho fa millor o arriba més ràpid. Ja ens explicareu com ha anat l’aventura!


CAMINA PER SENDERONS DE CONTE


Us hem seleccionat dues rutes a peu que us portaran fins la màgica ermita de la Verge de la Roca per camins de contes de fades. La primera d’elles connecta el poble de Mont-roig amb l’ermita tot remuntant el barranc de la Mina de les Nines, replet de raconets de vegetació exuberant i que s’alterna amb un ric patrimoni relacionat amb la canalització de l’aigua. Descarregueu-vos aquest mapa, us ajudarà a ubicar-vos seguint la ruta verda.


La segona ruta connecta el poble amb l’ermita a través del camí de l’ermita, el qual s’envolta per un paisatge agroforestal, sempre sota l’atenta mirada de les dues ermites, les quals coronen la Muntanya Roja.


INICIA'T AL GOLF


Què us sembla si aprenem a jugar a golf? A Mont-roig Miami disposem d’un dels millors camps de golf de tota Europa, es tracta del Camp de Golf Bonmont. Hi acudeixen golfistes experts de tot el món, però les seves instal·lacions són ideals per a iniciar-se en aquest esport. Es tracta doncs d’una proposta d’activitat ideal per a realitzar entre amics durant les vacances. Tranquils, no us cansareu pas i les vistes panoràmiques de la Costa Daurada que s’hi observen són perfectes perquè l’experiència sigui rodona!


Skip to content