Aquest lloc web utilitza cookies per a que podem oferir-li la millor experiència d'usuari possible. La informació sobre les cookies s'emmagatzema al seu navegador i realitza funcions com a que se'l pugui reconèixer quan torna al nostre lloc web i ajudar al nostre equip a comprendre quines seccions del web li resulten més interessants i útils.


16 restaurants de Mont-roig del Camp i Miami Platja participaran, del 5 al 20 d’octubre, a les III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor, una proposta gastronòmica que oferirà plats i menús amb l’arròs i els productes típics d’aquesta època com a protagonistes. Aquesta campanya culinària es posa en marxa, per continuar atraient al públic i fidelitzant el de temporada, més enllà de l’estiu.
Aquesta tercera edició de les jornades, que manté el nombre de participants, compta amb noves incorporacions i ofereix la possibilitat de conèixer el saber fer gastronòmic de tot el municipi (amb propostes a Mont-roig, a diverses urbanitzacions i a Miami Platja).
Prepareu-vos per degustar, entre d’altres, aquestes delícies…Arròs amb verdures, bolets i bacallà, rissotto de tardor amb cruixent de parmesà, arròs amb cansalada ibèrica i gamba vermella, arròs caldós de bolets amb bacallà i callos o risotto de confit d’ànec.
Que vagi de gust!


