16 restaurants de Mont-roig del Camp i Miami Platja participaran, del 5 al 20 d’octubre, a les III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor, una proposta gastronòmica que oferirà plats i menús amb l’arròs i els productes típics d’aquesta època com a protagonistes. Aquesta campanya culinària es posa en marxa, per continuar atraient al públic i fidelitzant el de temporada, més enllà de l’estiu.


 Restaurants participants



Aquesta tercera edició de les jornades, que manté el nombre de participants, compta amb noves incorporacions i ofereix la possibilitat de conèixer el saber fer gastronòmic de tot el municipi (amb  propostes a Mont-roig, a diverses urbanitzacions i a Miami Platja).


Prepareu-vos per degustar, entre d’altres, aquestes delícies…Arròs amb verdures, bolets i bacallà, rissotto de tardor amb cruixent de parmesà, arròs amb cansalada ibèrica i gamba vermella, arròs caldós de bolets amb bacallà i callos o risotto de confit d’ànec.


Que vagi de gust!


No et quedis només a dinar o a sopar...

Mira tot el que pots fer a Mont-roig del Camp i Miami Platja!

Descobreix-nos!

Llegir més

Mas Miró i el paisatge emocional

Llegir més

5 llocs que no et pots perdre

Llegir més

Més Jornades Gastronòmiques

Llegir més

Allotja't a casa nostra

Llegir més