AL MAR

La Costa Daurada és per gaudir-la al màxim i una de les millors formes de fer-ho és jugant amb el mar...


Des del Club de Mar de Miami Platja, ubicat al principi de la platja Cristall, us ofereixen la possibilitat de jugar amb el mar i divertir-vos en família i amics practicant tota mena d’esports i activitats nàutiques. Podreu iniciar-vos a esports com caiac, paddle surf o windsurf, fer passejades amb catamarà i patí aquàtic i els qui sou més aventurers podreu carregar-vos d’adrenalina amb l’esquí bus. Salpem?


ACTIVITATS NÀUTIQUES

CAIAC

Les cales de Miami Platja formen un conjunt paisatgístic que encara és més agradable admirar des de dins el mar. Sortir a navegar en caiac per la costa de Miami Platja és una bona forma de fer esport i gaudir d’uns paisatges litorals únics a la Costa Daurada.

CATAMARÀ

Una de les millors formes de jugar amb el mar a Mont-roig Miami és fent excursions per la nostra costa amb Hobie Cat. Mentre la brisa us acarona la cara, sentireu la llibertat lliscant sobre el mar, escoltant els seus sons empesos únicament per la força del vent.

PADDLE SURF

Molts matins, després de què les albades posin la llum, el mar es desperta en calma formant una infinita làmina d’aigua sense onades. És el moment perfecte por sortir a escoltar els batecs del mar pausadament, sense presses, assaborint el paisatge damunt d’una planxa de paddle surf.

ESQUÍ BUS

Una mica d’adrenalina? Si sou aventurers heu de provar l’esquí bus, una de les activitats nàutiques amb més adeptes a Miami Platja. Tindrà premi aquell qui aconsegueixi no caure a l’aigua!

PATÍ AQUÀTIC

Els tradicionals patins aquàtics són una bona opció per passejar-se per la mar al vostre ritme, marcant el vostre rumb. Gaudireu d’unes fantàstiques vistes de la nostra costa, de com el Mediterrani acaricia les platges i cales de Miami Platja.

WINDSURF

Si teniu ganes de provar nous esports nàutics sens dubte el windsurf és un dels millors candidats. Des de la Base Nàutica podreu iniciar-vos a aquest esport i entrar en equilibri constant amb la força del mar i del vent, necessari per a navegar.

CLUB DE MAR


Aquest estiu gaudeix del mar i de les millors experiències al Club de Mar de Miami Platja!


Més info a Estació Nàutica Costa Daurada