AL MAR

La Costa Daurada és per gaudir-la al màxim i una de les millors formes de fer-ho és jugant amb el mar...


En diferents punts de la costa de Mont-roig i Miami Platja, us ofereixen la possibilitat de jugar amb el mar i divertir-vos en família i amics practicant tota mena d’esports i activitats nàutiques. Podreu iniciar-vos a esports com caiac, paddle surf  i fer passejades amb patí aquàtic. Salpem?


ACTIVITATS NÀUTIQUES

CAIAC

Les cales de Miami Platja formen un conjunt paisatgístic que encara és més agradable admirar des de dins el mar. Sortir a navegar en caiac per la costa de Miami Platja és una bona forma de fer esport i gaudir d’uns paisatges litorals únics a la Costa Daurada.

PADDLE SURF

Molts matins, després de què les albades posin la llum, el mar es desperta en calma formant una infinita làmina d’aigua sense onades. És el moment perfecte por sortir a escoltar els batecs del mar pausadament, sense presses, assaborint el paisatge damunt d’una planxa de paddle surf.

PATÍ AQUÀTIC

Els tradicionals patins aquàtics són una bona opció per passejar-se per la mar al vostre ritme, marcant el vostre rumb. Gaudireu d’unes fantàstiques vistes de la nostra costa, de com el Mediterrani acaricia les platges i cales de Miami Platja.

BANANA AQUÀTICA

Els més atrevits podreu experimentar la sensació de velocitat i l’emoció dels salts que produeix el pas de la banana sobre les onades. Gaudiu del mar i viviu una experiència única!

EXPERIÈNCIES ÚNIQUES

Aprofita el bon temps per explorar i descobrir totes les activitats nàutiques que pots fer, a l’apartat d’experiències singulars, trobaràs tota l’oferta.

CLUB DE MAR


En breu podreu gaudir del mar i de les millors experiències al Club de Mar de Miami Platja!


Més info a Estació Nàutica Costa Daurada


Skip to content