SOBRE DUES RODES

Nous reptes, noves fites, nous paisatges, noves sensacions per conèixer la Costa Daurada sobre dues rodes!


Des de fa anys a Mont-roig Miami rebem ciclistes de tot el món per a descobrir la Costa Daurada sobre dues rodes. El clima, el paisatge mediterrani i els serveis al ciclista que oferim ens converteixen en un punt de visita obligada al sud de Catalunya per a tots aquells qui estimen el món de la bicicleta. Vosaltres només heu d’escollir quina modalitat voleu practicar i tenir ganes de pedalejar, nosaltres hi posem la resta! Actualment tenim senyalitzats fins a 140 km de camins envoltats de natura i camps de conreu ideals per a la pràctica de BTT i recentment hem dissenyat vàries rutes de ciclisme de carretera que us aproximen als colls de primera categoria al sud de la Costa Daurada.


Ah! No marxis de Mont-roig Miami sense provar d’aguantar la corda blava del velòdrom municipal! Aquest pot ser el repte esportiu de les teves vacances!


140 KM DE CAMINS I NATURA


Entre el mar i la muntanya s’estén una àmplia xarxa de camins que hem senyalitzat perquè practiquis el teu esport preferit tot descobrint l’essència més íntima d’uns paisatges mediterranis envoltats de natura i camps de conreu. En total 10 rutes que sumen 140 km i que presenten diversos nivells de dificultat. Les rutes parteixen del Centre BTT ubicat a Mont-roig del Camp. És un espai de lliure accés pensat per als practicants de la bicicleta tot terreny “mountain bike”.


CARRETERES MEDITERRÀNIES I PAISATGES RURALS


Mont-roig Miami, als peus de grans muntanyes com la serra Llaberia, la Mola de Colldejou i les Muntanyes de Prades, és el punt de partida perfecte per descobrir colls de primera categoria al sud de la Costa Daurada. A més us ho hem posat molt fàcil, amb l’ajuda d’experts hem dissenyat les millors rutes de carretera perquè només hagueu de preocupar-vos de superar el nou repte. Són 7 rutes que s’enfilen per les muntanyes de la Costa Daurada i que transcorren per carreteres tranquil·les, segures i envoltades d’uns paisatges exquisits i amb excel·lents vistes panoràmiques del Camp de Tarragona.


Skip to content