Descripció

Es tracta d'una proposta per visitar el Mas Miró en família de manera autònoma. Es tracta d'un joc digital que està inclós a l'audioguia que donen a l'entrada i que es fa servir amb el smartphone del propi visitant. No té un cost adicional, sinó que s'entén com un servei inclós al preu de l'entrada.

El joc presenta Mas Miró com un lloc molt especial per a Joan Miró ja que la tranquil·litat del camp i el contacte amb la natura li permetien descobrir petits tresors que col·leccionava i feia servir d'inspiració en les seves obres. Es convida a les famílies a visitar els diferents espais de la casa per descobrir qui era Joan Miró i què va fer, mitjançant un joc de preguntes i col·leccionant objectes. Els objectes es guarden a la capsa d'inspiració (a mode de pinacoteca com la que tenia Miró). Al final del joc es convida a construir una escultura amb tots els elements col·leccionats, com feia Miró.

NOTA: Aquesta proposta originalment amb materials físics que es prestarien a les famílies. S'ha adaptat a un entorn digital mentre duri l'emergència sanitària.

Durada de l'activitat: 1 hora aproximadament

Més informació: 977 179 158 - info@masmiro.com