Descripció

Restaurant participant en les VI Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor


 

Menú Eclipse


Aperitiu de benvinguda
Carpaccio de bacallà amb brots
d'espinacs i salsa romesco
Arròs melós de rap amb cloïsses
Panacotta de vainilla, peres en almívar i cúrcuma
Vi, aigua i cafè inclòs




Tota la informació de les Jornades, clicant aquí.


 

RESTAURANT PARTICIPANT A LA CUINA DELS GENIS 


NOM DEL PLAT: LA SOLEDAT DE MIRÓ


Aquest plat s’inspira en els viatges de Miró, la seva afinitat amb el mar i el gust pel color.


El suquet mostra la seva connexió amb el mar. Els fideus xinesos reflecteixen la seva inquietud per conèixer altres
cultures, especialment l’asiàtica.


En la preparació donem la màxima importància a la selecció dels productes. Els cuinem a baixa temperatura i convé fregir el fideu xinès amb la tinta del calamar. Els punts de cocció són la part fonamental per aconseguir un plat gustós, lleuger i equilibrat.


Per finalitzar, en cada plat, com a la butxaca de Miró, una garrofa de Mont-roig que ens connecta amb aquesta terra.


Fes clic aquí per saber més informació sobre la Cuina dels Genis