Descripció
Restaurant participant en les VII Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor
Menú Eclipse
Aperitiu de benvinguda
Rotllet de carabassó farcit de salmó i formatge amb amanida de ruca
Arròs de calamars amb ceps i botifarra
Brownie de xocolata blanca amb gelat de fruita de la passió
Copa de vi i cafè
Preu del menú: 27€
Tota la informació de les Jornades, clicant aquí
RESTAURANT PARTICIPANT A LA CUINA DELS GENIS 
NOM DEL PLAT: LA SOLEDAT DE MIRÓ
Aquest plat s’inspira en els viatges de Miró, la seva afinitat amb el mar i el gust pel color.
El suquet mostra la seva connexió amb el mar. Els fideus xinesos reflecteixen la seva inquietud per conèixer altres
cultures, especialment l’asiàtica.
En la preparació donem la màxima importància a la selecció dels productes. Els cuinem a baixa temperatura i convé fregir el fideu xinès amb la tinta del calamar. Els punts de cocció són la part fonamental per aconseguir un plat gustós, lleuger i equilibrat.
Per finalitzar, en cada plat, com a la butxaca de Miró, una garrofa de Mont-roig que ens connecta amb aquesta terra.
Fes clic aquí per saber més informació sobre la Cuina dels Genis