RELAXA’T A L’ANTIC MAR DE PIRATES I CORSARIS

Una extensa costa de sorra fina i daurada, amb petites cales entre penya-segats i llargues platges que acaricien el mar, un mar que fou regne de pirates i corsaris


La intensa vida a la costa de Mont-roig Miami en el passat, quan pirates i corsaris saquejaven la costa i hi tenien tresors amagats, res té a veure amb la tranquil·litat i relax que s’hi respira avui en dia… Mont-roig Miami gaudeix d’unes platges i cales úniques a la Costa Daurada que destaquen per la seva tranquil·litat i pels valors naturals que les envolten, moltes d’elles són platges verges i semi verges on la connexió amb la natura està assegurada. També hi trobareu platges i cales on hi oneja la bandera blava, altres habilitades per a mascotes. Totes elles formen la gran piscina de la vostra casa de vacances!


CALA PESCADOR


Al principi de la platja Cristall hi trobareu un petit regal de la natura, possiblement és la cala més bonica i representativa de totes les cales de Miami Platja. La cala permet l’accés a persones amb mobilitat reduïda, compta amb wc, servei de neteja, dutxes, carril nàutic i servei de socorrisme.


PLATJA CRISTALL


És la platja més coneguda de Miami Platja i destaca per la seva immensitat, fent-la perfecta per al bany familiar. De sorra fina i daurada és una de les millors platges de la Costa Daurada i està equipada amb tots els serveis, des de fa anys hi oneja la bandera blava.


TORREÓ DE MIAMI PLATJA


Al bell mig de les cales de Miami Platja s’aixeca el Torreó, ens recorda l’antic poble de Miramar o Guardamar, format per una trentena de cases, avui desaparegudes, i que una antiga torre de defensa ubicada al mateix indret s’encarregava de protegir dels atacs de pirates i corsaris.


BÚNQUERS DE LA PIXEROTA


A la urbanització Mont-roig Badia, al nord de la costa de Mont-roig Miami, s’hi conserven encara dos búnquers de la Guerra Civil espanyola. Si no els coneixeu us recomanem visitar-los, són molt fotogènics i us encantarà la fantàstica panoràmica que s’hi observa del Golf de Sant Jordi.


PLATJA PUNTA DEL RIU


A Mont-roig Miami volem que les mascotes també gaudeixin refrescant-se a la piscina de la seva casa de vacances. La platja de la Punta del Riu es troba habilitada perquè els gossos puguin anar a la platja amb vosaltres. Disposa de servei de neteja diària i papereres.


Clica aquí per veure’n la normativa


PLATGES ENTRE CÀMPINGS


Un dels elements que fa especial anar de càmping a Mont-roig Miami són les tranquil·les platges de sorra fina i daurada. Tots el càmpings, alguns d’ells capdavanters a Europa, compten amb accés directe a la platja.


Skip to content