Descripció


Restaurant participant en les VIII Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor


 

Restaurant Eclipse


Menú del tardor


Primer


Tàrtar de tomàquets raf amb burrata trufada i oli d'alfàbrega


Plat principal


Arròs de secret ibèric, espàrrecs silvestres i bolets variats


Postres


Tiramisú de festucs i llimona


Beguda


Inclou aigua, vi i cafè


Preu del menú: 26,90€

 

Tota la informació de les jornades, clicant aquí

 

Informació actualitzada: setembre 2024


 






RESTAURANT PARTICIPANT A LA CUINA DELS GENIS 


NOM DEL PLAT: LA SOLEDAT DE MIRÓ


Aquest plat s’inspira en els viatges de Miró, la seva afinitat amb el mar i el gust pel color.


El suquet mostra la seva connexió amb el mar. Els fideus xinesos reflecteixen la seva inquietud per conèixer altres
cultures, especialment l’asiàtica.


En la preparació donem la màxima importància a la selecció dels productes. Els cuinem a baixa temperatura i convé fregir el fideu xinès amb la tinta del calamar. Els punts de cocció són la part fonamental per aconseguir un plat gustós, lleuger i equilibrat.


Per finalitzar, en cada plat, com a la butxaca de Miró, una garrofa de Mont-roig que ens connecta amb aquesta terra.


Fes clic aquí per saber més informació sobre la Cuina dels Genis