Descripció
Restaurant participant en les VIII Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor
Restaurant Eclipse
Menú del tardor
Primer
Tàrtar de tomàquets raf amb burrata trufada i oli d'alfàbrega
Plat principal
Arròs de secret ibèric, espàrrecs silvestres i bolets variats
Postres
Tiramisú de festucs i llimona
Beguda
Inclou aigua, vi i cafè
Preu del menú: 26,90€
Tota la informació de les jornades, clicant aquí
Informació actualitzada: setembre 2024
RESTAURANT PARTICIPANT A LA CUINA DELS GENIS 
NOM DEL PLAT: LA SOLEDAT DE MIRÓ
Aquest plat s’inspira en els viatges de Miró, la seva afinitat amb el mar i el gust pel color.
El suquet mostra la seva connexió amb el mar. Els fideus xinesos reflecteixen la seva inquietud per conèixer altres
cultures, especialment l’asiàtica.
En la preparació donem la màxima importància a la selecció dels productes. Els cuinem a baixa temperatura i convé fregir el fideu xinès amb la tinta del calamar. Els punts de cocció són la part fonamental per aconseguir un plat gustós, lleuger i equilibrat.
Per finalitzar, en cada plat, com a la butxaca de Miró, una garrofa de Mont-roig que ens connecta amb aquesta terra.
Fes clic aquí per saber més informació sobre la Cuina dels Genis