El premi s’entregarà aquest dijous coincidint amb la XIX edició de la Nit del Turisme, la cita anual que serveix per reunir al teixit empresarial local i donar la benvinguda a la nova temporada turística

El premi Nit del Turisme, tornarà a posar en valor el treball i la trajectòria professional d’aquelles empreses, entitats o institucions que aposten per la qualitat, la segmentació, la diferenciació i l’especialització en els seus serveis. Empreses que contribueixen d’aquesta forma a potenciar la competitivitat i el desenvolupament turístic del municipi.


L’entrega del guardó, serà un dels moments més esperats de dinovena edició de la Nit del Turisme, que tindrà lloc aquest dijous 25 d’abril a partir de les 9 del vespre al renovat restaurant Casablanca Cristal de Miami Platja. Una gala amb prop de 600 establiments convocats que formen part del teixit empresarial local i que servirà, a més, per donar la benvinguda a la nova temporada turística i presentar les novetats al sector.Candidatures Premi Nit del Turisme 2019


– Megabici Bike & Coffee:  Per la innovació i millora de les seves instal·lacions, apostant per una nova idea de negoci i creant nous productes turístics com la cursa de BTT Costa Daurada Bike Race, única cursa de BTT a la Costa Daurada.


– Restaurant El Vaixell: Per la seva bona valoració i crítica dels seus clients així com també la seva trajectòria professional reconeguda en el temps, fent del seu restaurant un referent d’excel·lent cuina mediterrània a Miami Platja.


– La Cuina de l’Ermita: Per la seva trajectòria professional com a restaurant de cuina tradicional catalana, donant un valor afegit al paisatge i a l’entorn de l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca i millorant l’experiència del visitant.


– Rentalmar: Per ser una de les empreses pioneres en el lloguer dels apartaments turístics al municipi, essent actualment líder en el lloguer d’apartament turístics a la Costa Daurada i orientant la seva oferta al turisme familiar.


Com és habitual, seran els assistents a la Nit del Turisme els que votaran la candidatura que creguin oportú, atorgant el Premi Nit del Turisme 2019.