Comptarà amb la participació de 7 Denominacions d’Origen del territori representades per una desena de cellers.


La proposta és una activitat més per dinamitzar l’eix comercial de l’avinguda de Barcelona i la seva àrea d’influència.


Miami Platja es prepara per acollir aquest cap de setmana la primera Fira del Vi. La mostra, que tindrà lloc a l’avinguda de Barcelona, comptarà amb la participació d’una desena de cellers del territori que formen part de fins a 7 Denominacions d’Origen diferents. A més, hi haurà concerts en directe, una zona chill out amb DJ i activitats infantils.


 

Es tracta d’una iniciativa proposada des del sector comercial que es vol convertir en una activitat més de dinamització del nou eix comercial de l’avinguda de Barcelona i la seva àrea d’influència. L’activitat s’ha materialitzat des de l’àrea de Turisme a les portes de la Setmana Santa, que també inclourà una programació especial al municipi.


La Fira del Vi, arrencarà dissabte a les 11 del matí, en un recinte firal ubicat entre la plaça de Tarragona i l’avinguda de París. Hi participaran els cellers: Adernats – Vinícola de Nulles, Celler Aixalà i Alcait, Celler Alimara, Cellers Unió, A capella – Cellers de Gratallops, Celler Ronadelles – Cap de Ruc, Mas Codina, Maset, Vinyes d’en Gabriel i Vins Titella. Tots ells en representació de 7 Denominacions d’Origen diferents: D.O. Tarragona, D.O P. Priorat, D.O. Montsant, D.O. Terra Alta, D.O. Catalunya, D.O. Penedès i D.O. Cava. Els assistents podran gaudir, per 10 euros de 6 tasts.


A més de la mostra de vins, s’ha preparat una zona de descans per poder degustar els vins amb calma, així com activitats infantils ( d’11 a 14 h), actuacions musicals en directe (que començaran a les 12 h tant dissabte com diumenge) i sessions de música chill out a la tarda fins al tancament de la fira a les 21h el dissabte i a les 20 h el diumenge.


Descarregar el programa d'activitats