• Del 6 al 21 d’octubre es podran degustar, en format plat o menú, les propostes culinàries de setze restaurants de Mont-roig i Miami Platja.La segona edició de les jornades gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor arrenca aquest cap de setmana amb les propostes culinàries de 16 restaurants de Mont-roig i Miami Platja. Del 6 al 21 d’octubre oferiran plats i menús amb l’arròs com a protagonista acompanyat dels productes típics d’aquesta època. Arròs melós amb llagostins i carxofa, arròs caldós amb secret ibèric i rovellons, arròs de cranc blau i bolets, risotto de bolets amb pernil i poma o arròs amb bacallà i verdures a la brasa, que s’ha pogut degustar a l’acte de presentació, aquest matí, al restaurant Limonero, són algunes de les propostes d’aquesta edició.


A la presentació de les jornades, que ha comptat amb la presència de la regidora de Turisme, Yolanda Pérez i els restaurants participants, l’alcalde Fran Morancho ha explicat que les jornades ajuden a promocionar els establiments de restauració locals però també el municipi i que “tots hi sortim beneficiats”. A més, ha remarcat que aquesta edició compta amb 4 restaurants de Mont-roig, que també s’han volgut sumar a la iniciativa i que això permetrà donar a conèixer als visitants que som un municipi divers amb oferta gastronòmica i de qualitat repartida per tot el terme municipal.


La Cuina de l’Arròs de Tardor, permetrà degustar diverses propostes d’arròs a preus per tots els públics, que van dels 6 als 16 € els plats i dels 18 als 24 € els menús.


Restaurants participants