Les imatges protagonitzen aquesta nova proposta que s’ofereix en 5 idiomes i potencia les experiències al municipi


Mont-roig Miami Turisme ha renovat el seu portal web www.montroigmiami.cat amb l’objectiu de posar en valor els atractius turístics del municipi i oferir tot tipus d’informació que pugui ser d’interès per als turistes i visitants.Les fotografies són elements clau en aquesta nova proposta que ofereix pàgines més visuals, dinàmiques i molt intuïtives. El portal proposa explorar els diversos indrets més simbòlics del municipi, les cales i platges, l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca, el nucli antic, els paisatges de Joan Miró, entre d’altres. A més, segmenta el tipus de públic i ofereix activitats específiques per fer la visita amb tota la família, els amics, la parella o la gent gran. També té un apartat d’experiències propostes que destaquen els nostres punts forts i els aspectes que ens fan singulars.


A l’apartat de gastronomia es mostren els principals productes del territori i les jornades gastronòmiques que s’organitzen al llarg de l’any. A més a més, els visitants trobaran informació útil per a la seva estada, allotjament, restaurants… així com telèfon i adreces d’informació de servei.


Tot plegat en un portal que s’ofereix en 5 idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany) i que vol que els turistes i visitants gaudeixin de Mont-roig i Miami com si fos la seva casa de vacances, l’eslògan de la campanya promocional de Turisme.