Jornades de l’Oli Nou de Mont-roig del Camp

Del 8 al 22 de novembre de 2020


Amb la tardor i l’arribada dels seus fruits exquisits, arriba un dels plaers gastronòmics que tots els foodies estàveu esperant, l’oli nou de Mont-roig del Camp. Un Oli d’Oliva arbequina Verge Extra que desprèn les aromes de l’oli del raig sense filtrar i que et transporta al moment de la collita i de la premsa del molí…


– Programa de les Jornades de l’Oli Nou de Mont-roig del Camp –


Enguany, 6 dels productors del municipi, oferiran del 8 al 22 de novembre, i amb un preu unificat de 27 € l’envàs de 5 litres i de 13 € l’envàs de 2 litres, durant el dia 8, l’oli nou o del primer raig, als seus establiments, donant per engegada la campanya d’aquest producte tan preuat. Ah! I sinó t’és possible adreçar-te a l’establiment, molts d’ells ofereixen servei d’entrega a domicili.


A més, t’animem a participar al sorteig que es realitzarà al perfil de @montroigmiamiturisme a la xarxa social Instagram, on podràs guanyar “L’OLI PER TOT L’ANY”! Estigues atent a les xarxes socials, però abans llegeix amb atenció les bases del sorteig.Respira gastronomia, aposta pel consum de proximitat i donaràs valor a la sostenibilitat i a la qualitat de l’elixir daurat de la Costa Daurada!


Productors locals

Anton Blanc Fruits

Llegir més

Arran de terra

Llegir més

Molí del Baix Camp

Llegir més

Oli Tambaler

Llegir més

Oli Tasta'm

Llegir més

Olis Solé

Llegir més

Redescobreix Mont-roig Miami


Propostes de visita