Facebook Twitter YouTube Flickr Instagram Pinterest RSS

Gastronomia

XI Jornades Gastronòmiques del Pop

Jornades Gastronòmiques del Pop Jornades Gastronòmiques del Pop Jornades Gastronòmiques del Pop Jornades Gastronòmiques del Pop

Les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig del Camp i Miami Platja s’han convertit en un referent gastronòmic del municipi i de la demarcació, arribant enguany a la seva onzena edició.

Els restaurants participants introdueixen dins la seva carta diferents plats elaborats amb el producte estrella: el pop, protagonista d’aquestes jornades per ser un mol·lusc que habita en grans quantitats als fons rocosos de la costa de Mont-roig, i especialment a les cales de Miami Platja. A més, les seves propietats nutritives i alimentàries fan que sigui un producte amb un gran ventall de possibilitats gastronòmiques dins de la cuina mediterrània.

A més, un dels principals actes de les Jornades és la Diada del Pop que enguany es durà a terme el dia 3 de juny, al bosquet del Llastres de Miami Platja, on cada restaurant participant oferirà una degustació del seu plat amb el seu maridatge.

Les Jornades del Pop es realitzaran del 2 al 17 de juny del 2018, una excel·lent època que us convida a gaudir d’una de les nostres millors propostes.

*Degut a la previsió meteorològica desfavorable, la Diada del Pop es celebrarà el següent diumenge 10 de juny. Disculpeu les molèsties.