Facebook Twitter YouTube Flickr Instagram Pinterest RSS

Gastronomia

IX Jornades Gastronòmiques del Pop

Jornades Gastronòmiques del Pop Jornades Gastronòmiques del Pop Jornades Gastronòmiques del Pop Jornades Gastronòmiques del Pop

Les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig del Camp i Miami Platja s’han convertit en un referent gastronòmic del municipi i de la demarcació, arribant enguany a la seva novena edició.

Els restaurants participants introdueixen dins la seva carta diferents plats elaborats amb el producte estrella: el pop, protagonista d’aquestes jornades per ser un mol·lusc que habita en grans quantitats als fons rocosos de la costa de Mont-roig, i especialment a les cales de Miami Platja. A més, les seves propietats nutritives i alimentàries fan que sigui un producte amb un gran ventall de possibilitats gastronòmiques dins de la cuina mediterrània.

A més, un dels principals actes de les Jornades és la Diada del Pop que es duu a terme en un marc incomparable com és la Platja Cristall de Miami Platja, on cada restaurant participant ofereix una degustació del seu plat amb el seu maridatge.

Les Jornades del Pop es realitzen del 6 al 19 de juny, una excel·lent època que us convida a gaudir d’una de les nostres millors propostes.