Facebook Twitter YouTube Flickr Instagram Pinterest RSS

Activitats

En família

+0anys 7dies/setmana

Nàutiques

Per gaudir en família de les teves vacances t’oferim tot un conjunt de serveis i activitats que omplen l’estiu de llum i color: guarderia de platja, cinema a la fresca, animació infantil, esports a la platja, visites guiades... tot allò que imagines per fer de Mont-roig i Miami la millor destinació possible.

 • Banys de Lluna:

  Cada estiu, durant els mesos de juliol i agost, s’organitzen els Banys de Lluna, un programa d’activitats i actuacions lúdiques pensat per gaudir en família i que amplien l’oferta lúdica del municipi. Les activitats més destacades són:

 • Cinema  a la fresca:

  Les nits de divendres, la Platja Cristall de Miami es transforma en una sala de cinema. Podràs veure en família les millors pel·lícules, aptes per a tots els públics perquè en puguin gaudir grans i petits.  

 • Family Area:

  La Family Area es un espai obert a totes les famílies amb nens i nenes que vulguin passar una estona divertida jugant amb ells. Disposa de canviador de nadons i d’altres facilitats per als petits de casa.

 • Animació infantil:

  Els nens tornen a ser els protagonistes de les tardes de diumenge, on l’animació i la gresca omplen els carrers de Miami amb malabars, cercaviles, titelles, contes, tallers... tot un ventall d’activitats lúdiques que et faran despertar el millor dels teus somriures.