Descripció

 

Informació actualitzada abril 2025


 

Restaurant participant en les XVII Jornades Gastronòmiques del Pop.


 

Menú (mínim 2 pax)

 

Aperitiu de benvinguda

1r plat

Carpaccio de presa ibèrica amb oli de tòfona i encenalls de foie

2n plat

Arròs sec de pop i escamarlans

Postres

Tatí de pera amb gelat de canyella

Beguda

Copa de vi, aigua o refresc i cafè

 

29,90 € (per persona)

 

Tota la informació sobre les XVII Jornades Gastronòmiques del Pop clicant aquí

 

 

 

RESTAURANT PARTICIPANT A LA CUINA DELS GENIS 


NOM DEL PLAT: LA SOLEDAT DE MIRÓ


Aquest plat s’inspira en els viatges de Miró, la seva afinitat amb el mar i el gust pel color.


El suquet mostra la seva connexió amb el mar. Els fideus xinesos reflecteixen la seva inquietud per conèixer altres
cultures, especialment l’asiàtica.


En la preparació donem la màxima importància a la selecció dels productes. Els cuinem a baixa temperatura i convé fregir el fideu xinès amb la tinta del calamar. Els punts de cocció són la part fonamental per aconseguir un plat gustós, lleuger i equilibrat.


Per finalitzar, en cada plat, com a la butxaca de Miró, una garrofa de Mont-roig que ens connecta amb aquesta terra.


Fes clic aquí per saber més informació sobre la Cuina dels Genis