Descripció
Informació actualitzada abril 2025
Restaurant participant en les XVII Jornades Gastronòmiques del Pop.
Menú (mínim 2 pax)
Aperitiu de benvinguda
1r plat
Carpaccio de presa ibèrica amb oli de tòfona i encenalls de foie
2n plat
Arròs sec de pop i escamarlans
Postres
Tatí de pera amb gelat de canyella
Beguda
Copa de vi, aigua o refresc i cafè
29,90 € (per persona)
Tota la informació sobre les XVII Jornades Gastronòmiques del Pop clicant aquí
RESTAURANT PARTICIPANT A LA CUINA DELS GENIS 
NOM DEL PLAT: LA SOLEDAT DE MIRÓ
Aquest plat s’inspira en els viatges de Miró, la seva afinitat amb el mar i el gust pel color.
El suquet mostra la seva connexió amb el mar. Els fideus xinesos reflecteixen la seva inquietud per conèixer altres
cultures, especialment l’asiàtica.
En la preparació donem la màxima importància a la selecció dels productes. Els cuinem a baixa temperatura i convé fregir el fideu xinès amb la tinta del calamar. Els punts de cocció són la part fonamental per aconseguir un plat gustós, lleuger i equilibrat.
Per finalitzar, en cada plat, com a la butxaca de Miró, una garrofa de Mont-roig que ens connecta amb aquesta terra.
Fes clic aquí per saber més informació sobre la Cuina dels Genis