Aquest lloc web utilitza cookies per a que podem oferir-li la millor experiència d'usuari possible. La informació sobre les cookies s'emmagatzema al seu navegador i realitza funcions com a que se'l pugui reconèixer quan torna al nostre lloc web i ajudar al nostre equip a comprendre quines seccions del web li resulten més interessants i útils.
L'usuari pot personalitzar l'ús de les cookies al lloc web segons les seves preferències:

- Aquest esdeveniment ja ha passat.

Del 10 al 26 de febrer del 2023, coincidint amb el procés de recol·lecció d’aquesta hortalissa, celebrem les V Jornades Gastronòmiques del Calçot. 6 Restaurants de Mont-roig i Miami Platja ens sorprendran amb receptes on el calçot es presenta en múltiples opcions culinàries, anant més enllà de la tradicional calçotada.
El calçot és un descobriment exquisit de finals del segle XIX pels vallencs que s’estengué pel Camp de Tarragona arribant a Mont-roig Miami a principis del segle XX. Des d’aleshores s’ha popularitzant entre les cuines de les famílies del poble i a poc a poc ha convertit Mont-roig del Camp en un dels principals municipis productors de calçots a Catalunya. El sòl sedimentari ric en nutrients, així com el clima, marcat especialment pel mestral, doten al calçot que es produeix a Mont-roig Miami de molta qualitat, diferenciant-se al Camp de Tarragona.
Per a més informació cliqueu aquí