La primera Fira del Vi de Miami Platja, d’aquest cap de setmana, arrenca amb la programació especial de Setmana Santa que inclou propostes turístiques vinculades al patrimoni i la història local, d’animació infantil, esportives i tradicionals.La mostra de vins, que tindrà lloc a l’avinguda de Barcelona dissabte 13 i diumenge 14, comptarà amb la participació d’una desena de cellers del territori que formen part de fins a 7 Denominacions d’Origen diferents. A més, hi haurà concerts en directe, una zona chill out amb DJ i activitats infantils.


Dissabte arrenca també el trenet turístic per passejar per la zona de la costa del municipi.


Ja dilluns, coincidint amb les vacances escolars s’inicia el Casal esportiu infantil amb activitats . Les inscripcions fa uns dies que estan obertes i ja només queden algunes places pel casal esportiu de Miami Platja. Els casals tindran lloc els dies 15, 16, 17 i 18 d’abril i permetran que els infants facin excursions, piscina, tallers i jocs tradicionals, entre d’altres.


La següent activitat és un escape room d’exteriors vinculat a l’obra de l’artista Joan Miró. Una activitat que combina l’intriga de resoldre enigmes, propi dels escape rooms, amb la descoberta de diverses ubicacions del patrimoni natural i cultural de Mont-roig. La proposta tindrà lloc el 19 d’abril, d’11 a 13 h, amb punt de trobada al pàrquing de l’Era de Mont-roig.


També divendres 19 d’abril tindrà lloc una tarda d’activitats infantils a la pèrgola de la Platja Cristall, així com la tradicional processió de Divendres Sant amb la participació del Armats de Mont-roig.


Ja dissabte, arriba la Mitja Marató de Miami Platja, amb 3 curses de diferent recorregut, de 21, 10 i 5 k i curses infantils per tal de fer-la accessible a tots els nivells. Durant la jornada hi haurà música amb dj’s i animació amb l’objectiu de fer de la Mitja Marató una jornada esportiva però també festiva. Les inscripcions on-line es poden fer a través de www.miamiplatja21k.com


Dissabte, a més, a les 12 del migdia al Mas Miró s’oferirà una visita teatralitzada per conèixer la història i les anècdotes de Joan Miró en aquest espai. Més informació i reserves a: info@masmiro.com i al tel. 977 179 158.


Ja a la tarda, dues propostes més, una cursa de cavalls i espectacle de carrer a l’avinguda de Barcelona i una visita guiada relacionada amb els pirates que van assaltar i saquejar Miramar. Un intèrpret de patrimoni, juntament amb un grup de personatges caracteritzats especialment per a l’ocasió, realitzaran una visita pels escenaris que freqüentaven els pirates.


Finalment diumenge 21 d’abril s’organitza una excursió guiada per descobrir la història de Mont-roig i el paisatge que va captivar a l’artista Joan Miró.


Descarregar programa