Facebook Twitter YouTube Flickr Instagram Pinterest RSS
5/10/2017

Un món d'activitats pel Pont del 12 d'octubre a Mont-roig i Miami

Tant si esteu pensant en fer la primera escapada després de les vacances d’estiu com si sou de la vora i us ho voleu passar bé, heu de venir a Mont-roig del Camp i Miami Platja pel pont del 12 d’octubre!

Famílies! Activitats a la vista!

Sabíeu que, segles enrere, les platges i cales de Mont-roig i Miami van ser refugis de pirates i corsaris que navegaven pel Mediterrani? Us animem a conèixer aquest món, a través d’animacions infantils a peu de platja, visites guiades des del Torreó de Miami, i espectacles ben divertits durant aquests 4 dies. No us en perdeu cap!

A més, si us agrada la bona cuina i la tardor, del 12 al 22 d’octubre, podreu degustar tapes, plats o menús a diferents restaurants del municipi que participen a la proposta gastronòmica “La cuina de l’arròs de tardor”. Una delícia pel paladar amb productes de proximitat i de temporada!

Ah! Els més petits, podran participar al Taller de Cuina Infantil que es farà a la Pèrgola de la Platja Cristall de Miami Platja. Feu un cop d’ull al programa!

I si encara us queda una mica de temps, no us podeu perdre...

L’Espai Natural de l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca, un indret únic a la Costa Daurada degut als relleus fantasiosos i al característic color vermell de les roques que faran volar la imaginació de grans i petits.

I no us oblideu de les platges i cales de Mont-roig i Miami Platja on als nens els hi encanta jugar amb la sorra i descobrir els tresors que el mar ens regala.

Trobareu tota la informació de les activitats, de “La Cuina de l’Arròs de Tardor” i de molts més llocs d’interès al web www.mont-roigmiami.cat o a les Oficines de Turisme del municipi.

Fes Puenting a Mont-roig i Miami!

Descarrega't el programa Fes Puenting aquí

Descarrega't el programa de La Cuina de l'Arròs de Tardor aquí

[ Tornar a notícies ]